Waarom doen we het?

In onze directe omgeving in en rond Berlicum zijn "nieuwe Nederlanders". Recente onderzoeken tonen aan dat Nederlanders en Mede-landers verlangend zijn om met elkaar te praten en hun ervaringen te delen.

De Smaak Van Balkum biedt gelegenheid om elkaar te ontmoeten en ervaringen te delen. Om samen te koken en samen te eten, zodat we ons samen thuis voelen.

Reacties

1

“Fantastisch om mee te maken welke ingrediënten samen gebruikt kunnen worden. Werkelijk "een vuurwerk vol smaak" zo een culinair avontuur met z'n allen.

Volgende keer neem ik zeker vrienden mee.”

3

2

"Heerlijk eten. Een ongedwongen sfeer en ik heb nu eens uit de eerste hand gehoord wat de mensen uit Syrië hebben meegemaakt. Knap hoor dat ze toch al een beetje Nederlands spreken. Leuk dat ik daar een klein beetje mee kon helpen."

“Onze kok Anmed was niet spraakzaam. Maar hij maakte toch goed duidelijk hoe we konden helpen om zijn kipgerecht met die lekkere rijst te koken. Ik ga zeker zijn manier van rijst koken thuis proberen. Een heerlijke avond."

4

“Leuk om te helpen en onze dinergang mooi te presenteren uit te serveren. En dan die vriendelijke bediening, de drankjes aan de bar en ook bijpassende speciale drankjes bij sommige gerechten. Alles bij elkaar een sfeer die past bij de gerechten en waar je vrij uit praat en ontdekt. Een aanrader! Ik kom zeker weer!"

©2017 by De Smaak van Balkum

Gestart met financiële ondersteuning van de vereniging

Met elkaar voor Mekaar en de gemeente St. Michielsgestel

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now